Skip to main content

Getuigenissen van tevreden gasten

Claudine & Patrick

Liefste Carmen & Kris, hier aankomen is een beetje thuiskomen. Wat werden we weer verwend door jullie. Marleen haar 67e verjaardag zullen we niet snel vergeten. Jullie gastvrijheid, liefde voor alles en iedereen, maakt deze plek zo bijzonder. Jullie gaan steeds voor de volle 100%. Dankbaar voor alles wat we hier mochten meemaken. Ook de massage is "heaven". We wensen jullie alle GELUK van de wereld toe. Genegen Alex & Isabelle, Monique & Ron, Marleen & André en jullie vrienden (collegaatjes) uit De Haan, Patrick & Claudine.

"I'm finding it hard to believe we're in heaven"

 

Sonja & Paul

18/04/19

Terug een beetje thuiskomen. Zalige herinneringen aan mijn kindertijd. De tuin herontdekken in al zijn glorie. Ongelofelijk hoe verleden en heden samen smelten in totale harmonie. Het was echt genieten. Hier leeft een zeer warm hart, jullie uitstraling en gedrevenheid maakt van dit plekje een paradijs. Het doet zoveel deugd dat zoveel authenticiteit bewaard is gebleven. Proficiat, we voelden dat het zeer goed is. Warme groet.

Patricia & Kenneth

Vanaf het moment dat we de oprit opreden, hadden we een rustgevoel! Super mooie locatie, zeer goede massage, super lekker eten en heel vriendelijke mensen. Wat moet een mens meer hebben. Bedankt! 't Was genieten.

Karlien & Geert

Dit was een droomverblijf op een schitterend eigendom. Het restauranteten was Michelin waardig.

Laura-Anne & Laurens

20/08/19

Allerliefste team, wij willen jullie 1000x bedanken! wat jullie ons gegeven hebben is niet met woorden te omschrijven. Wij konden ons huwelijk op geen mooiere, betere, lievere, lekkerdere plaats starten dan hier! Het leek wel een droom! Jullie mogen zeer trots zijn op wat jullie hier samen hebben opgebouwd. Ook op jullie dochter die ons 2 uur lang verwend heeft. Het was gewoon perfect! Met heel veel liefs en zeker een tot ziens!

 

Sabien & Stefaan

19/09/19

Hartelijk dank voor het tot in de puntjes verzorgde verwenmoment, alles was top, we hebben ervan genoten van A tot Z. Kortom een aanrader!

Lieve & Marcel

19/08/19

3e maal in Manoir Ogygia, 3e maal super onthaal, 3e maal een voltreffer.

Gwendoline & Dirk

03/09/19

25 jaar huwelijk is voor ons een belangrijke mijlpaal. We konden geen betere lacatie treffen om dit te vieren. Niet alleen het perfecte kader met een ongelofelijk oog voor detail, maar ook het warme onthaal, de vriendelijkeheid en de persoonlijke toets maakte het af. Nog eens sorry voor de scherven, maar hopelijk brengen ze zowel jullie als ons veel geluk! Bedankt en zeker tot ziens!

Ise&Dirk

29/09/19

Bedankt voor de gezelligheid. Het was weer thuiskomen! Groetjes en tot in Kalmthout.

Veerle&Jan

24/09/19

Niet te geloven wat Kris doet in de keuken, top! Dank u.