Wat is Phyto5 juist?

De vijf elementen
Het is een gamma dat ontwikkeld werd met een mengeling van geconcentreerde natuurlijke essences om onze vitale energie in evenwicht te brengen.
Het is gebaseerd op het energetisch principe van de traditionele Chinese geneeskunde, dat ons lichaam gezien wordt als een geheel van materie en energie. Daarom is het een lijn van verzorgingsproducten voor onze huid, lichaam en ziel.
Het Oosters concept over gezondheid en schoonheid vindt zijn oorsprong dus in het Oude China en werd door de eeuwen heen voortdurend verfijnd. Gezondheid en lang leven werd in het Oosten het meest gekoesterd, schoonheid werd altijd geassocieerd met gezondheid.
Schoonheid werd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychische en geestelijke gezondheid. Schoonheid ontwikkelt zich indien de persoon deze drie factoren in zich kan harmoniseren en behouden.
Het uitgangspunt is het energetisch principe waarbij het lichaam zowel materie, alsook energie is. De theorie over ’Yin’ en ‘Yang’ en de ‘Leer van de 5 Elementen’ (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) zijn de basis van de methode Phyto5.
Ze vormen 5 complete lijnen die samen alle huidtypes behandelen. Het herstelt de energetische balans waardoor we ons weer goed voelen en gaan stralen, wat meteen voelbaar en zichtbaar is.
Hotel manoir Ogygia opende volgens deze methode haar gespecialiseerd instituut Phyto '5'.
Onze producten werden gemaakt uit actieve, hoogwaardige en geconcentreerde stoffen uit de natuur zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen (mineralen) en vitaliserende etherische oliën.
De producten zijn uitzonderlijk krachtig door de hoge concentraties organische etherische oliën, daarom worden ze het best met professioneel en gepersonaliseerd advies gebruikt!
Kom zeker langs voor een persoonlijke behandeling en een energetische en natuurlijke verzorging!

Relaxatie cranio-sacrale therapie

  • We krijgen allemaal te maken met spanningen in ons leven. Zowel fysiek als emotioneel. Soms worden spanningen spontaan losgelaten,. bewust of onbewust. Soms worden spanningen niet los gelaten, houdt het lichaam dit vast en om verder te kunnen compenseert het. Dit kan het ontstaan zijn van klachten.

Wellnessinstituut Phyto 5

Massage

Het in-olieën van het lichaam of abhyanga noemt men 'snehana', wat letterlijk 'liefde' betekent.

Specifieke bewegingen brengen uw energie weer in balans, op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau.

Het brengt verlichting bij vermoeidheid, brengt rust bij nervositeit en slapeloosheid, versterkt de immuniteit en verzorgt de huid.

Iedere massage vraagt een persoonlijke aanpak en wordt in overleg met de klant besproken.

De massage bestaat uit een combinatie van technieken gegeven door ervaren personen die intuïtief, energetisch, helend en harmoniserend masseren.

Wat houdt dit in?

  • Relaxerende, vitaliserende en harmoniserende lichaamsmassage
  • onthaal
  • een tasje kruidenthee
  • ontspannend kruidenvoetbad
  • verzorging mogelijk met of combinaties van: essentiële oliën, hot lava stones, kruidenstempels, chromatherapie en drukpuntenmassage.

Een optimale massage duurt 2 u en bedraagt 125 euro pp. Een massage van 1u bedraagt 80 euro. Ook niet-hotelgasten kunnen van deze formule gebruik maken.


Oude volkeren wisten het duizenden jaren geleden al: het masseren van voeten is van groot belang voor de algemene conditie van de mens.Uit dat besef groeide de voetzoolreflexologie.

In de voetzoolreflexologie zijn onze voeten een afspiegeling van ons lichaam. Door de voet zone per zone te masseren, lost men energetische blokkades op zodat het lichaam kan herstellen.

Het onmiddellijke resultaat is een diepe ontspanning en een beter energiepeil.

Therapeutische Phoenix seat

De PHOENIX is een therapeutische seat die ergonomisch, naar het menselijk lichaam gemodelleerd is. Het tafelblad is een verwarmde natuursteen belegd met halfedelstenen.

Een overkoepeling met infraroodlampen, maakt deze revolutionaire uitvinding compleet.

Gesloten wegens COVID NL

logo ogygia cognac

Beste gasten,

Door de nieuwe maatregelen tegen Covid19 zijn wij genoodzaakt om onze zaak voorlopig te sluiten.

Wij ontvangen jullie graag in betere tijden!

Moederdagmenu

Heyhey! 🙋‍♀️ De zon schijnt meer en meer! 🌸🌸 Tijd om die positive vibes terug naar boven te halen! 🍀🍀

De creatieve ideeën bruisen naar boven! 😅 Alles komt goed! 🤞🏼 De chef zit met zijn neus in de boeken, hij bereidt zich voor om een heerlijk Moederdagmenu voor jullie samen te stellen 🧑🏼‍🍳😋 (eerstdaags hier te vinden) en wij voelen ons 👷🏻👷🏻‍♀️💪🏼💪🏼... heerlijke nieuwe plannen uit werken om jullie en ons paradijsje nog mooier te maken! 🙀🙀

spannend!! 🤘🏼🤘🏼

#buitendinerkomtgoed😉😉

  • logo romantikhotel

  • logo regiopoperinge

  • logo toerismepoperinge

  • logo toerismewesthoek

© Manoir Ogygia BVBA Veurnestraat 108 8970 POperinge BTW BE 0897.569.407
Cooked & spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD