+32 (0)57 33 88 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • David en Sofie De Wit, Wieze

  De parel van West-Vlaanderen...Prachtige locatie, zelde zo'n fantastische decoratie gezien, 2 zeer vriendelijke en gepassioneerde uitbaters, heerlijke wellness en een lekkere keuken. Een toppertje!

 • Helena & Ivan uit Houthalen

  17 mei 2012

  Fantastisch verblijf voor de tiende maal, alle jaren even goed. Bedankt Kris en Carmen voor uw vriendelijkheid, lekker eten. Het is voor ons ieder jaar genieten en hopen bij leven en welzijn dit nog vele jaren te mogen doen.

 • Karl en Virginy

  Zeer hartelijke ontvangst, zeer mooie kamers. Heel lekker eten en ontbijt. Een top avond en een aanrader. Bedankt.

 • Veerle en Jan

  De 8e keer hier in "ons" charmehotel; een verrassing van m'n ventje voor mijn verjaardag, net nu 21/2 de dag zelf. Heel fijn, enorm genoten want kreeg dan nog de verfijnde hopscheuten in het diner. Heerlijk, zalig...

  een chef-kok Kris met gouden handen, een gastvrouw Carmen met haar charme en ongelooflijke vriendelijkheid, een dochter en zoon die voorzichtig, vriendelijk, gedienstig meehelpen, proficiat voor hen ook, een fijne ochtendhulp Stephanie en alle anderen brengen hier een hele hoop mooie dingen teweeg.

  Proficiat iedereen, het was weer super de luxe voor ons.

 • Caroline & Jimmy

  "Heel aangenaam verrast!" Tot in de details afgewerkt. Heel mooi, heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!

Locatie

© Manoir Ogygia BVBA Veurnestraat 108 8970 POperinge BTW BE 0897.569.407
Cooked & spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD