+32 (0)57 33 88 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Wim & Sophie

  Prachtige en rustige plaats om te verblijven! Heel fijne keuken! Familiale sfeer! leuke omgeving om te fietsen en te bezoeken! hartelijk dank voor het onthaal en de vriendelijke sfeer!

  01/05/16

 • Paul

  27/07/14

  We verbleven drie nachten in Manoir Ogygia. Gelet op een toch wel relevante jarenlange ervaring met internationale hotels is Manoir Ogygia een parel aan de kroon.
  Vriendelijk en persoonlijk onthaal, uniek kader en een kamer die op zijn minst luxueus kan genoemd worden. Het ontbijt is uniek, ook hier een uiterst gastenvriendelijke bediening en zeer uitgebreid buffet, inclusief de bubbles. Naast het unieke kader (het hotel is gelegen in een park) is het restaurant een ware revelatie. De chef en zijn echtgenote bedienen een beperkt aantal couverts. We namen één avond het bistro menu, de andere het fijnproevers menu.
  De naam bistro is slecht gekozen omdat het ware gastronomie was. Het fijnproeversmenu kon gerust naast het gastronomisch menu van een sterrenrestaurant staan. Michelin heeft duidelijk een toprestaurant vergeten te bezoeken.
  Kortom een aanrader met een goede prijs kwaliteitsverhouding en zelf een beetje meer...

 • Familie Matton

  19/11/16

  Wij brachten, samen met onze familie, een mooi weekend door in het Ogygia hotel.

  Zowel het verblijf in de kamers als het gastronomisch avondmaal waren opperbest!

  Wij kunnen dit hotel alleen maar warm aanbevelen aan allen die in  de streek van

  Poperinge eens heerlijk willen overnachten en dineren...

  Freddy Matton (Meise).

 • Gertruda & Leon Tanckeré (Erembodegem)

  Lieve Carmen, we houden eraan je van harte te danken voor de leuke vakantie die we in "Ogygia" mochten doorbrengen. Dank vooral voor je vriendelijkheid en hulpvaardigheid maar meer nog voor je steun en begrip.

 • David en Sofie De Wit, Wieze

  De parel van West-Vlaanderen...Prachtige locatie, zelde zo'n fantastische decoratie gezien, 2 zeer vriendelijke en gepassioneerde uitbaters, heerlijke wellness en een lekkere keuken. Een toppertje!

Locatie

© Manoir Ogygia BVBA Veurnestraat 108 8970 POperinge BTW BE 0897.569.407
Cooked & spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD