Skip to main content

Diner in 't kasteeltje

Diner au château

Diner @ the castle

Carmen verwelkomt je letterlijk bij haar thuis
Carmen vous accueille littéralement chez elle
Carmen welcomes you literally at her home

Avondrestauratie op reservatie

Restauration du soir sur réservation

Evening restoration on reservation


van maandag- t.e.m. zaterdagavond om 19u.

Ook niet-hotelgasten kunnen bij ons lekker eten!

Du lundi au samedi soir.

Aussi pour les invités qui ne sont pas séjournant à l’hôtel.

From monday to saturday.

Also for guests who aren't staying at the hotel.

Ontdek onze diners

Découvrir nos diners

Discover our dinners

Gezien we enkel werken met dagverse producten en volgens marktaanbod kunnen deze menu’s lichtjes wijzigen.

Hebt u allergieën, laat het ons op voorhand weten, dan houden wij daar graag rekening mee.

Wijnen en water zijn inbegrepen in de prijs!

Het restaurant is nu ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Nous travaillons uniquement avec des produits frais. Ainsi le menu peut changer légèrement. 

Avez-vous des allergies, s'il vous plaît laissez-nous savoir à l'avance, nous aimons garder cela à l'esprit.

Les vins et l'eau sont inclus dans le prix!

Le restaurant est désormais accessible aux personnes en fauteuil roulant.

We only work with fresh products and offered by the (local) market, so these menus can change slightly.

If you have any allergies, please let us know in advance.

Wines and water are included in the price!

The restaurant is now wheelchair accessible.

Bistro menu

€ 100

Dit menu kan gereserveerd worden van maandag- t.e.m. vrijdagavond. 

Aperitief met hapjes

Vitello tonato - Watoukaas - scheuten van asperge

Tarbot - fregola - groene asperges - ponzu

Kabeljauw - lentegroentjes - mousseline aardappel - dashi

Dessert van de chef

Koffie/thee

 

 

Diner Bistro

€ 100

Vous pouvez réserver ce menu du lundi au vendredi soir 

Apéritif maison avec amuses bouche

Vitello tonato - fromage Watou - pousses d'asperges

Turbot - fregola - asperges vertes - ponzu

Cabillaud - verdure de printemps - pommes  de terre mousseline - dashi

Dessert du chef

Café/thé

 

 

Bistro dinner

€ 100

You can book this menu from Monday to Friday evening

Aperitif with appetizers    

Vitello tonato - Watou cheese - shoots of asparagus

Turbot - fregola - green asparagus - ponzu

Cod - spring greens - mousseline potato - dashi

Chef’s dessert

Coffee/tea

 

 

 

Verfijnd menu

€125

Dit menu kan gereserveerd worden van maandag- t.e.m. zaterdagavond.

Aperitief van het huis met hapjes

Tartaar van wilde zeebaars - panna cotta van witte asperges - basilicum

Slibtong - venkel - courgette - citroenmelisse

Coquille - witte asperges - hoeve-ei - sabayon van groene kruiden

Parelhoen - variatie van wortel - erwt - daslook - polderaardappel - groene asperge

Dessert van de chef
Koffie of thee

 

 

Diner raffiné

€ 125

 Vous pouvez réserver ce menu du lundi au samedi soir

Apéritif maison avec amuses bouche

Tartare de bar sauvage - panna cotta d'asperges blanches - basilic

Sole de Douvres - fenouil - courgette - mélisse

Coquille Saint-Jacques - asperge blanche - oeuf de ferme - sabayon d'herbes vertes

Pintade - variante de carotte - pois - ail de ours - Polder pommes de terre - asperges vertes

Dessert du chef

Café/thé

 

Refined dinner

€ 125

You can book this menu from Monday to Saturday evening

 

Homemade aperitif with appetizers

Tartare of wild sea bass - panna cotta of white asparagus - basil

Dover sole - fennel - courgette - lemon balm

Scallop - white asparagus - farm egg - sabayon of green herbs

Guinea fowl - variation of carrot - pea - wild garlic - Polder potato - green asparagus

Chef's dessert

Coffee/tea