Skip to main content

Diner in 't kasteeltje

Diner au château

Diner @ the castle

Carmen verwelkomt je letterlijk bij haar thuis
Carmen vous accueille littéralement chez elle
Carmen welcomes you literally at her home

Avondrestauratie op reservatie

Restauration du soir sur réservation

Evening restoration on reservation


van maandag- t.e.m. zaterdagavond om 19u.

Ook niet-hotelgasten kunnen bij ons lekker eten!

Du lundi au samedi soir.

Aussi pour les invités qui ne sont pas séjournant à l’hôtel.

From monday to saturday.

Also for guests who aren't staying at the hotel.

Ontdek onze diners

Découvrir nos diners

Discover our dinners

Gezien we enkel werken met dagverse producten en volgens marktaanbod kunnen deze menu’s lichtjes wijzigen.

Hebt u allergieën, laat het ons op voorhand weten, dan houden wij daar graag rekening mee.

Wijnen en water zijn inbegrepen in de prijs!

Het restaurant is nu ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Nous travaillons uniquement avec des produits frais. Ainsi le menu peut changer légèrement. 

Avez-vous des allergies, s'il vous plaît laissez-nous savoir à l'avance, nous aimons garder cela à l'esprit.

Les vins et l'eau sont inclus dans le prix!

Le restaurant est désormais accessible aux personnes en fauteuil roulant.

We only work with fresh products and offered by the (local) market, so these menus can change slightly.

If you have any allergies, please let us know in advance.

Wines and water are included in the price!

The restaurant is now wheelchair accessible.

Bistro menu

€ 100

Dit menu kan gereserveerd worden van maandag- t.e.m. vrijdagavond. 

Aperitief met hapjes

Tataki van tonijn - Watoukaas - spongecake van koriander en limoenblad

Hondshaai - gerookte rivierpaling - karnemelk – venkel - groene kruiden

Kabeljauwhaasje - geplette en krokante Nicola aardappelen - beukenzwam - saus van mierikswortel en bladpeterselie

Dessert van de chef

Koffie/thee

 

Diner Bistro

€ 100

Vous pouvez réserver ce menu du lundi au vendredi soir 

Apéritif maison avec amuses bouche

Tataki de thon - fromage Watou - génoise de coriandre et de feuilles de lime

Roussette - anguille de rivière fumée - babeurre - fenouil - herbes vertes

Filet de cabillaud - pommes de terre Nicola écrasées et croustillantes - champignon de hêtre - sauce au raifort et au persil en feuilles

Dessert du chef

Café/thé

 

Bistro dinner

€ 100

You can book this menu from Monday to Friday evening

Aperitif with appetizers    

Tuna tataki - Watou cheese - sponge cake of coriander and lime leaf

Dogfish - smoked river eel - buttermilk - fennel - green herbs

Cod fillet - crushed and crispy Nicola potatoes - beech mushroom - sauce of horseradish and leaf parsley

Chef’s dessert

Coffee/tea

 

 

Verfijnd menu

€125

Dit menu kan gereserveerd worden van maandag- t.e.m. zaterdagavond.

Aperitief van het huis met hapjes

Tartaar van zeebaars - yuzu - komkommer - zure room

Zeetong - rode biet - grondwitloof

Schelvishaasje - prei - sjalot - aardpeer - dashi

Duif uit Anjou - canneloni van spitskool - variatie van wortel - schorsenerenbeignets - pomme fondant van rozemarijn

Dessert van de chef
Koffie of thee

 

Diner raffiné

€ 125

 Vous pouvez réserver ce menu du lundi au samedi soir

Apéritif maison avec amuses bouche

Tartare de bar - yuzu - concombre - crème aigre

Sole de Douvres - betterave - endives

Aiglefin filet - poireau - échalote - topinambour - dashi

Pigeon d'Anjou - cannelloni de chou pointu - variante de la carotte - beignets de salsifis - pomme fondante au romarin

Dessert du chef

Café/thé

Refined dinner

€ 125

You can book this menu from Monday to Saturday evening

 

Homemade aperitif with appetizers

Tartare of sea bass - yuzu - cucumber - sour cream

Dover sole - beetroot - endives

Haddock fillet - leek - shallot - Jerusalem artichoke - dashi

Pigeon from Anjou - cannelloni of pointed cabbage - variation of carrot - salsify fritters - rosemary pomme fondant

Chef's dessert

Coffee/tea