+32 (0)57 33 88 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Daisy & David - 21/11/10

  Mijn man heeft me hier ten huwelijk gevraagd en via Flair konden we die dag opnieuw beleven. Alles "piccobello". We komen nog eens terug als we 10 jaar getrouwd zijn.

 • Gerlinde en Sigrid

  We moesten naar Poperinge komen om te (her)ontdekken dat het leven ook , en liefst een versnelling lager kan! Hopelijk nemen we dit gevoel voor een lange tijd mee naar Leuven, met ons hebben jullie er twee fans bij, bedankt en tot een volgende keer!

 • Groep Lucy & Luc

  "There is no place like HOME"

  we really feeled like home! Dank zij zulke gastvrijheid, enthousiasme, naturel....you all...heel eenvoudig: heerlijk toeven hier. Ook dank aan Lucy en Luc voor een zeer zeker memorabel WE, biezonder in zijn ontdekken van "biezondere" mensen, ervaringen! Groetjes

  Groep Lucy & Luc - 15/11/15

 • Rob en Renée (Schiedam, NL)

  We hebben geweldig genoten van de romantische, rustgevende ambiance. Precies wat we zochten voor onze huwelijksreis. Complimenten voor de attente gastvrouw en voortreffelijke chef-kok. Hartelijke groet.

 • Gwendoline & Dirk

  03/09/19

  25 jaar huwelijk is voor ons een belangrijke mijlpaal. We konden geen betere lacatie treffen om dit te vieren. Niet alleen het perfecte kader met een ongelofelijk oog voor detail, maar ook het warme onthaal, de vriendelijkeheid en de persoonlijke toets maakte het af. Nog eens sorry voor de scherven, maar hopelijk brengen ze zowel jullie als ons veel geluk! Bedankt en zeker tot ziens!

Locatie

© Manoir Ogygia BVBA Veurnestraat 108 8970 POperinge BTW BE 0897.569.407
Cooked & spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD