Skip to main content

Water

Waterhuishouding - dynamisme - winter

De energie is zen. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element water tijdens de energetische winter: telkens van
8 november tot 17 januari. Goed voor je huid en voor je ziel. Je ervaart innerlijke rust; met etherische oliën van oa. jeneverbessen en paardenstaart.
De producten van het element water zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element water: slappe huid, dehydratatie, rimpels, wallen en kringen rond de ogen, oedeem. Ze optimaliseren de watercirculatie.

 

Aarde

Ontgifting - zuiverheid - tussenseizoen

De energie is in ontladen en in balans. Je bent één en al creativiteit. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element aarde tijdens elk tussenseizoen: van 18 januari tot 4 februari, van 18 april tot 5 mei, van 20 juli tot 6 augustus en van 21 oktober tot 7 november. Goed voor je huid en voor je ziel. Je ervaart zuiverheid en je voelt je in balans;
met de etherische oliën van oa. citroen en cypres
De producten van het element aarde zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element aarde: onderhuidse onzuiverheden, acné, psoriasis, uitgezette poriën. Ze verbeteren de celkwaliteit en verhogen de celvernieuwing.

 

Vuur

Bloedcirculatie - uitstraling - zomer

De energie is sprankelend en je straalt vreugde uit. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element Vuur tijdens de energetische zomer: telkens van 6 mei tot 19 juli. Goed voor je huid en voor je ziel. Je ervaart passie en straalt dat uit naar je omgeving, met etherische oliën van oa. lavendel, rozemarijn en ylang-ylang.
De producten van het element vuur zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element vuur: rode vlekken, irritatie, couperose, spataders, slechte bloedcirculatie, allergische huid, overdreven hitte, transpiratie, zwaar bovenlichaam. Vuurproducten verkoelen en bevorderen de bloedcirculatie.

 

 

Metaal

Lymfecirculatie - lichtheid - herfst

De energie is verlicht en je voelt je vrij en comfortabel. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element metaal tijdens de energetische herfst: telkens van 7 augustus tot 20 oktober. Goed voor je huid en voor je ziel. Er is ademruimte. Je voelt je in topvorm, met de etherische oliën van oa. eucalyptus, niaouli en tijm.
De producten van het element metaal zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met de element metaal: droge, gedemineraliseerde huid, vale tint, zware benen. Ze stimuleren de aderlijke en lymfecirculatie en geven zuurstof.

 

Hout

Energie - vitaliteit - lente

De energie kan weer voluit stromen waardoor je vitaliteit verhoogt. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element Hout tijdens de energetische lente: telkens van 5 februari tot 17 april. Goed voor je huid en voor je ziel. Het hele jaar door vastberaden houding. Je stroopt je mouwen op en gaat voor vernieuwing! Je stroopt je mouwen op en gaat voor vernieuwing met de etherische oliën van oa. citroen en rozemarijn.De producten van het element hout zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element hout: voor een huid met vermoeide gelaatstrekken, vette huid, zwarte puntjes, pigmentvlekken, rijbroek, spierspanning ter hoogte van nek en schouders en stress.