Skip to main content

Nieuws bij Manoir Ogygia

Verlof

Van zondag 4 juni t.e.m. donderdag 15 juni gaan we er eventjes tussenuit.

We ontvangen jullie graag terug in ons hotel en restaurant vanaf vrijdag 16 juni.

Het Ogygia team

Fietszoektocht

Donderdag 18 mei tot zaterdag 30 september 2023

Neem deel aan de fietszoektocht en maak kans op lekkere arrangementen in Poperinge. De fietstocht is een kleine 50-tal km via het knooppuntennetwerk. Deelnameformulieren zijn te verkrijgen op de dienst Toerisme vanaf Hemelvaartdag. Plaats de foto's in de juiste volgorde zoals je ze onderweg ziet.

Toerisme Poperinge - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.toerismepoperinge.be

Boer zkt bank

Maandag 29 mei 2023 - 13u - 15u

Boer zkt bank! Alleen hebben we de banken al gevonden en zetten we ze samen in een leuke fietstocht van 38 kilometer. Spring op de fiets en volg de knooppunten en het plannetje. Dez tocht brengt je langs vijf verrassende landbouwbedrijven, waar telkens een rustbank staat. Neem even de tijd om de QR-code op de bank te scannen. De landbouwer vertelt je over de productie van jouw voedsel, en zij passie voor de stiel. Geniet ondertussen van het mooie uitzicht en de rust van de Westhoek.

Toerisme Poperinge: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 057 34 66 76

www. toerismepoperinge.be

Logiesarrangement Kunstenfestival Watou 2023

Graag bieden wij het volgend arrangement *aan:

  • 1 overnachting voor 2 personen in midweek, inclusief ontbijtbuffet
  • 2 tickets voor het Kunstenfestival Watou
  • 1 welkomstpakket Toerisme Poperinge (kunstcatalogus, Westhoekvoordeelpas, bierpakket en streeklekkers, drankbon, ticket Hopmuseum)
  • 1 verfijnd diner all-in voor 2 personen

aan 235€ pp, op basis van tweepersoonskamer, inclusief toeristentaks

*volgens beschikbaarheid 

*openingstijden Kunstenfestival: van 1/7 t.e.m. 3/9, van woensdag tot en met maandag, dinsdag gesloten, 15/08 gesloten

 

25ste Bier- en Hoppefeesten

Op 15, 16 en 17 september zet Poperinge voor de 25ste keer haar twee grootste troeven - hop en bier - in de kijker tijdens de Bier- & Hoppefeesten. Naast het vaste programma pakken we dit jaar uit met enkele nieuwigheden waar kinderen en traditie centraal staan.

Lees verder

Start museumseizoen

Start museumseizoen

Zaterdag 18 februari zwaait de poort van het Hopmuseum open. In het museum maak je niet alleen kennis met de hop- en biercultuur via de vaste tentoonstelling, maar ook via talrijke activiteiten.

Lees verder

Wij pakken u graag in...met een heerlijke pakking!

Wij bieden u volgende keuze uit lichaamspakkingen aan (1u - 90€):

  • Phyto5 Zijdezacht: deze lichaamspakking werkt heel hydraterend na het zonnebaden, tijdens de winter, om de huid extra te hydrateren bij extreme koude.
  • Phyto5 Goedgevoel: deze pakking geeft een goed gevoel en harmoniseert de veneuze en lymfatische circulatie. Ideaal in de herfst, tegen zware benen door aderlijk bloed en lymfe, zwaar gevoel.
  • Phyto 5 Verfrissend: lichaamspakking geeft een verfrissend gevoel bij hitte, geeft meer uitstraling en levensvreugde en werkt op spataders en couperose. Ideaal voor de zomer als voorbereiding op de zon.
  • Phyto5: Gouden momentje: ideaal voor de feestdagen. Verwen jezelf met een hydraterend en ontgiftende pakking. Onze huid hydrateren bij extreme koude in combinatie met een detoxinerende werking.