Vuur

Bloedcirculatie - uitstraling - zomer

De energie is sprankelend en je straalt vreugde uit. Wil je goed voor jezelf zorgen van maand tot maand? Gebruik dan de producten van het element Vuur tijdens de energetische zomer: telkens van 6 mei tot 19 juli. Goed voor je huid en voor je ziel. Je ervaart passie en straalt dat uit naar je omgeving, met etherische oliën van oa. lavendel, rozemarijn en ylang-ylang.
De producten van het element vuur zijn specifiek samengesteld voor de esthetische problemen verbonden met het element vuur: rode vlekken, irritatie, couperose, spataders, slechte bloedcirculatie, allergische huid, overdreven hitte, transpiratie, zwaar bovenlichaam. Vuurproducten verkoelen en bevorderen de bloedcirculatie.

 

 

Moederdagmenu

Heyhey! 🙋‍♀️ De zon schijnt meer en meer! 🌸🌸 Tijd om die positive vibes terug naar boven te halen! 🍀🍀

De creatieve ideeën bruisen naar boven! 😅 Alles komt goed! 🤞🏼 De chef zit met zijn neus in de boeken, hij bereidt zich voor om een heerlijk Moederdagmenu voor jullie samen te stellen 🧑🏼‍🍳😋 (eerstdaags hier te vinden) en wij voelen ons 👷🏻👷🏻‍♀️💪🏼💪🏼... heerlijke nieuwe plannen uit werken om jullie en ons paradijsje nog mooier te maken! 🙀🙀

spannend!! 🤘🏼🤘🏼

#buitendinerkomtgoed😉😉

  • logo romantikhotel

  • logo regiopoperinge

  • logo toerismepoperinge

  • logo toerismewesthoek

© Manoir Ogygia BVBA Veurnestraat 108 8970 POperinge BTW BE 0897.569.407
Cooked & spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD